BLEUCOURT

Wie is Bleucourt?

De drijvende kracht achter Bleucourt is Wilbert Hermans. Hij is, naast zijn diverse bedrijfsmatige werkzaamheden, ruim 8 jaar bestuurslid geweest van het Platform Bio Energie en 2 jaar bestuurslid geweest van de Duurzame Energie Koepel (DE Koepel). Wilbert Hermans heeft zich bezig gehouden met diverse biomassa energie projecten, zowel op het gebied van verbranding als met vergisting. Daarnaast met projecten en onderzoeken op het gebied van plantaardige oliën zoals Jatropha. Verder heeft hij zich bezig gehouden met windprojecten (als een van de partners in Breeze Renewable Energy Ltd), natuurlijk zeer uitgebreid met zonne-energie (zie daarvoor onder andere de pagina Solar en natuurlijk www.bleucourtsolar.nl) , geothermie en WKO’s en zelfs met een waterkracht project.

Wilbert Hermans is geboren in 1962 te Roermond, gehuwd en heeft drie dochters

Opleiding: 

Rechten en bedrijfseconomie, Universiteit Nijmegen, afgestudeerd 1988.

Diverse cursussen: verkooptechnieken, Marketing, Bedrijfskunde, Frans, energiebeheer, zonne-energietechnieken etc.

VWO, Scholengemeenschap St. Ursula, diploma 1982

 Verkort CV

Ondernemer vanaf 2002, directeur en aandeelhouder geweest in diverse ondernemingen.

Gewerkt voor en samen met bedrijven en organisaties zoals Eneco, Kempen&Co, Gemeente Hoogeveen, NOM, WWR, Grolleman Coldstore, NedCoal, Shell etc.

Vanaf 1996 tot 2002 diverse functies binnen de Paes Groep, een bedrijf actief in de delfstoffen, zand en grind winning en energie. Laatste functie: Divisie directeur Paes Energie BV

Van 1988 tot en met 1995: diverse functies bij Uitgeverijen en bij Randstad Uitzendbureau. Laatste functie accountmanager Onderwijs en Overheid.

Zie ook, voor meer gegevens:  

View Wilbert Hermans's profile on LinkedIn 

Zie ook pagina Portfolio.

Bleucourt beschikt daarnaast over een breed netwerk aan professionals en specialisten over de diverse duurzame energie technieken en kan die, waar nodig, inzetten. Met veel partijen zijn goede samenwerkingsafspraken waardoor op iedere expertise een goede dienstverlening gewaarborgd kan worden.

Bleucourt werkt met een aantal mensen en partijen structureel en strategisch samen om een brede expertise en een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Zo kan de klant er op rekenen dat altijd de gewenste disciplines en competenties aanwezig zijn. Dit is momenteel o.a. door de intensieve samenwerking met Greenlife Technical Projects, Raafs Energie en PlanBCO2.

Top